Free cookie consent management tool by TermsFeed



Fem Camí 18: una experiència senderista, gastronòmica i cultural
12 d'octubre 2018 - 14 10 2018

12, 13 i 14 d'octubre





Els propers 12, 13 i 14 d'octubre tindrem la 1a edició d'aquest nou esdeveniment senderista cultural.

Cada any ens endinsarem en una comarca o illa dels Països Catalans al llarg d'un cap de setmana o pont farcit d'activitats, tot seguint l'itinerari d'ElCamí acompanyats de gent i entitats locals que ens explicaran la seva terra, cultura, tradicions, les seves festes i història,...

Aquest 2018 tastarem el paisatge, la gastronomia i la cultura de l'ALT PENEDÈS.

Tres dies farcits de vivències, adaptables a tots els públics.
T'hi esperem, sigui sol, en família o en grup!

PROGRAMA


El programa combina dues caminades amb visites culturals dels pobles, visita d'una cava, de productors locals (mel, vi ecològic, oli, productors artesans,..) i tast dels seus productes, el Centre d'interpretació del cava, el Celler Cooperatiu de La Granada, sopar popular, un concert per la República, una mostra de la parla penedesenca i un taller de castells amb els Castellers de Vilafranca.

El guiatge i totes les activitats es faran amb entitats de la comarca: autenticitat garantida!

ORGANITZACIÓ I GUIATGE


L'organització del Fem Camí és a càrrec de l'associació PAS-AMICS D'EL CAMÍ, entitat impulsora del projecte El Camí des de fa 14 anys.

El Pas té una llarga experiència d'organització de caminades culturals amb un enfocament 100% vivencial arreu dels Països Catalans, sempre des del contacte i la participació de la gent i entitats de cada territori.

Gràcies a aquesta col·laboració, es gaudeix de la coneixença amb la seva gent i de la immersió en el paisatge i cultura de cada terra.

Vols acollir algun caminant del FEM CAMÍ 2018 a casa teva el divendres 12 d'octubre a Sant Sadurní o el dissabte 13 d'octubre a Vilafranca?

Del 12 al 14 d'octubre encetem una nova ruta cultural que enguany comença a l'Alt Penedès, acompanyats per gent i entitats locals.

Necessitem només lloc per dormir (la gent portarà sac i els àpats s'organitzen fora).

Si et fa il·lusió conèixer gent d'arreu dels Països Catalans i acollir-los per una nit, és molt senzill: només has d'omplir aquest FORMULARI!

Aquest 12 d'octubre, fem país, FEMCAMÍ!

Moltes gràcies per la teva hospitalitat i fins l'octubre!!

Accedir al web de elCamí per consultes i inscripcions

Fem Camí 18: una experiència senderista, gastronòmica i cultural