Cicle de conferències Tribuna Vilanova Foment “2014: Saber guanyar”
Dijous 18 de setembre

Dijous 18 de setembre
Vilanova i la Geltrú

8 del vespre

El Foment Vilanoví en col·laboració amb el Diari de Vilanova va crear Tribuna Vilanova, un espai on poder escoltar i dialogar amb persones d’interès rellevant a Vilanova i la Geltrú i Catalunya de diferents àmbits d’activitat: social, jurídic, cívic, artístic, literari… La intenció era i és fer una sessió mensual i el format és el de sopar-col·loqui.

Per a la propera sessió, el dia 18 de setembre a les 8 del vespre, comptem amb el senyor Toni Soler, historiador, periodista i comissari del Tricenterari 1714-2014 que dissertarà sobre “2014: Saber guanyar”. El sr. Toni Soler serà presentat pel sr. Francesc Escribano.

Entenem que, en els moments que viu Catalunya, conèixer el punt de vista del senyor Toni Soler és del tot interessant. A més, podrem seguir i comentar en directe els resultats del referèndum escocès.

Ens complau doncs convidar-vos a participar a la propera sessió de Tribuna Vilanova i us demanem que en feu la màxima difusió. Tenint en compte el format, us caldrà contactar amb el Foment Vilanoví , bé mitjançant el correu electrònic tribunavilanovafoment@gmail.com, bé trucant al telèfon de la societat 938931010 les tardes de dimarts a dissabte de 6 a 9 del vespre.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>