Reunió de la Secció de Toponímia
Dissabte 22 de juny

Dissabte 22 de juny
Santa Fe del Penedès
Sala polivalent dels Pins de Cal Ferret
Cinc de la tarda

El senyor Alcalde, que a la vegada és regidor de Cultura, en Jordi Rius i Cosialls, ens atendrà en aquest municipi -per nosaltres inèdit- i li explicarem el nostre projecte de recollida de noms de lloc del Penedès. Com en precedents trobades, la reunió és oberta a tothom que vulgui assistir-hi i a tots els interessats en la toponímia de Santa Fe i la seva rodalia, és a dir, de Puigdàlber, Vilobí, les Cabanyes, el Pla, la Granada, Sant Cugat Sesgarrigues i Avinyonet, que seran benvinguts.

A semblança d’altres passades trobades, esperem una bona presència dels components del nostre grup. Als presents, els hi tornarem a exposar la proposta d’activitats 2013, per exemple, com té l’amic Lluís Tetas la publicació de la toponímia de Vilafranca del Penedès, i altres qüestions d’actualitat toponímica.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>