SECCIONS: TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ01 d'agost de 2009

Portal de la PenedesferaPenedesfera


Recordeu que teniu tota la informació de la Penedesfera, la comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 i TIC així com secció de les Tecnologies de la Informació de l'Institut d'Estudis Penedesencs, al Portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat

Retornar a dalt


03 de juliol de 2009

Samarreta Solidària "El Penedès"
Poster Samarreta Solidària El Penedès

Des de la Penedesfera encetem una nova iniciativa fora de la xarxa: la Samarreta Solidària "El Penedès". L’activitat té 3 objectius:

  • Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats.
  • Cercar la màxima col.laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès.
  • Recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

London Berlin New York Penedès Shanghai

Aquest és el disseny de la samarreta per aquest estiu. És obra de l’equip de Cava&Twitts, inicialment per a les 2es Jornades de la Penedesfera, i que el President del Parlament Ernest Benach ja va estrenar. És molt “cool” i ideal per assolir l’objectiu de promocionar el Penedès. En aquest sentit, tant el Vijazz de Vilafranca del Penedès –el qual comença avui– com el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia a l’octubre han acceptat col.laborar-hi en vendre-la, doncs estan d’acord amb els objectius de la iniciativa. Qualsevol entitat o particular pot sumar-se a fer difusió i vendre-la també, sigui en un esdeveniment puntual com altres festivals i festes majors o a internet, en incorporar un widget amb les ínies de codi que trobavareu al web de la Penedesfera.

L’Institut d’Estudis Penedesencs, del qual la Penedesfera és la secció TIC, assumeix el finançament de l’operació, la venda a les seves seus i a través d’internet mitjançant l’enviament per correu. Hi ha 4 talles diferents: Nen, Petita (S), Mitjana (L) i Gran (XL). El preu per cada unitat és de 10 Euros a qualsevol mida. Recordem que aquest és sobretot un acte solidari, doncs tots els beneficis seran entregats al desembre a La Marató de TV3. Gràcies per avançat a tothom per col.laborar-hi!

Penedesfera
La Marató de TV3

Aquesta és una iniciativa que esperem repetir tots els estius tancant el cercle de la Comunitat de Blocaires. Així la Penedesfera, que sorgeix de la ciutadania, torna al carrer després de passar per la xarxa. Fins ara les activitats presencials de la Penedesfera, fora de internet, havien estat les Jornades de la Penedesfera per a traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa; i també el Vins&Blogs, les trobades informals de blocaires de la Penedesfera.

RECORDEU QUE LA PODEU COMPRAR AL PORTAL DE LA PENEDESFERA


Retornar a dalt


12 de maig de 2009

2es JORNADES DE LA PENEDESFERA, 12 i 13 de juny, Vil.la Casals (El Vendrell)
2es Jornades de la Penedesfera: "Presència a la xarxa"

Retornar a dalt


16 de febrer de 2009

Creació de la nova secció

A l'Assemblea General Ordinària de l'Institut d'Estudis Penedesens, celebrada el 15 de febrer de 2009 a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos, es va oficialitzar la nova secció "Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC)", la qual acull la Penedesfera com a part integrant de l'IEP. D'aquesta manera la comunitat de blocaires segueix com a col.lectiu informal però amb un suport administratiu a l'hora d'organitzar activitats presencials i al mateix temps l'Institut es beneficia del coneixement i col.laboració dels blocaires penedesencs.
Retornar a dalt 

 


Activitats | Notícies | Que ès l'IEP | Contactar | Estadístiques| Mapa del lloc | Informació legal | Disseny web

Institut d'Estudis Penedesencs | Ferrers, 54 - Vilafranca del Penedès
Sant Pau, 13 - Vilanova i la Geltrú | Major, 18 - El Vendrell