Free cookie consent management tool by TermsFeed Imatges de Catifes de flors i processons de Corpus

RECOLLIDA DE FOTOGRAFIES DE CATIFES DE FLORS I PROCESSONS DE CORPUS

Bases de participació

Aquest any 2020 les celebracions de Corpus seran diferents ja que hauran de complir les normes establertes degut a la pandèmia Covid19. Per tal de recordar celebracions de Corpus fem una crida a les persones de la vegueria Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i part meridional de l’Anoia) a que ens enviïn fotografies de catifes de flors, de l’ou com balla, processons i celebracions de Corpus. Poden ser fotografies antigues o actuals.

Les fotografies rebudes es penjaran al web i a les xarxes de l’Institut d’Estudis Penedesencs i també a les xarxes socials de “Immaterial Penedès”.

Característiques i format de les fotografies:

Format: JPG l TIF.

Imprescindible que les fotografies tinguin el nom i cognom de l’autor/a , la localitat i títol, si pot ser data en que es va fer.

Pot participar tota persona major de 16 anys.

Les fotografies s’han d’enviar a immaterial@iepenedesencs.org i han de ser en un arxiu adjunt o un wetransfer, mai incrustades en el missatge.

Es poden enviar imatges fins el 20 de juny de 2020.

La tramesa d’imatges suposa la cessió gratuïta de les mateixes, que podran ser utilitzades per l’IEP en publicacions, web, blogs, xarxes socials i altres accions (exposicions, etc) que tinguin caràcter cultural, de recerca i sense finalitat comercial ni afany de lucratiu, però sempre es reconeixerà l’autoria de l’obra, citant el seu nom i cognom a tota activitat on la fotografia pugui aparèixer

Drets d’imatge dels fotografiats

Cada autor cal que disposi del permís signat per la persona que aparegui a la fotografia si està de cara i pot ser reconeguda, per donar compliment amb la legislació de protecció de l’imatge i de drets de protecció de dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016).

Tractament de les dades personals del participants

En compliment al citat reglament, les dades proporcionades per qui en faci arribar fotografies seran tractades amb la base legal del consentiment de qui les cedeix, qui disposarà dels drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça dades@iependesencs.org o per escrit IEP carrer Banys, 11 – 08720 Vilafranca del Penedès. Les dades es conservaran pel període legal o contractual previst o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. Les dades recollides per l’IEP es cediran també a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya per raó que siguin incorporades junt amb les fotografies, llevat aquest cas no es farà cessió de les dades recollides, excepte obligació legal.

Penedès, juny 2020.

Descarrega les bases de la recollida de fotografies