Free cookie consent management tool by TermsFeed Imatges de caganers

IMATGES DE CAGANERS

Fem una crida a les persones de la vegueria Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i part meridional de l’Anoia) a que ens enviïn una fotografia de les seves figures de caganer, per tal de veure la diversitat de figures que hi ha a l’actualitat.

Les fotografies rebudes es penjaran al web i ales xarxes de l’Institut d’Estudis Penedesencs i també a les xarxes socials de “Immaterial Penedès”.

Característiques i format de les fotografies:

Format: JPG l TIF. Mida de la imatge: entre 2 i 5 Mb.

Imprescindible que les fotografies tinguin el nom i cognom de l’autor/a i la localitat on troba la figura del caganer. El títol és opcional. També si es tracta de figures antigues o d’autor posar aquestes dades en la tramesa.

Pot participar tota persona major de 16 anys.

Les fotografies s’han d’enviar a immaterial@iepenedesencs.org i han de ser en un arxiu adjunt o un wetransfer, mai incrustades en el missatge.

Es poden enviar imatges fins el 10 de gener de 2020.

La tramesa d’imatges suposa la cessió gratuïta de les mateixes, que podran ser utilitzades per l’IEP en publicacions, web, blogs, xarxes socials i altres accions (exposicions, etc) que tinguin caràcter cultural, de recerca i sense finalitat comercial ni afany de lucratiu, però sempre es reconeixerà l’autoria de l’obra, citant el seu nom i cognom a tota activitat on la fotografia pugui aparèixer.

Drets d’imatge dels fotografiats

Cada autor cal que disposi del permís signat per la persona que aparegui a la fotografia si està de cara i pot ser reconeguda, per donar compliment amb la legislació de protecció de l’imatge i de drets de protecció de dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016).

Tractament de les dades personals del participants

En compliment al citat reglament, les dades proporcionades per qui en faci arribar fotografies seran tractades amb la base legal del consentiment de qui les cedeix, qui disposarà dels drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça dades@iependesencs.org o per escrit IEP carrer Banys, 11 – 08720 Vilafranca del Penedès. Les dades es conservaran pel període legal o contractual previst o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. Les dades recollides per l’IEP es cediran també a la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya per raó que siguin incorporades junt amb les fotografies, llevat aquest cas no es farà cessió de les dades recollides, excepte obligació legal.

Descarrega les bases del concurs de fotografies de figures de caganers