Conferència: “Chile, 40 años de Historia: Allende, Pinochet, Bachellet”
Dijous 20 de febrer

Dijous 20 de febrer
Vilafranca del Penedès
Sala del Consell Comarcal
Vuit del vespre

CONFERÈNCIA SOBRE ELS DARRERS 40 ANYS DE LA HISTÒRIA DE XILE

El dijous 20 de febrer, l’historiador xilè Pablo Aravena farà una conferència titulada “Chile, 40 años de Historia: Allende, Pinochet, Bachellet” al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Pablo Aravena és cap del programa de Formació General de la Universitat de Viña del Mar i professor de l’Institut d’Història i Ciències Socials de la Universitat de Valparaíso. També és docent del Programa d’Educació Contínua per al Magisteri dela Universitat de Xile. Ha escrit diversos llibres d’Història i Filosofia i és director de la col·lecció “Pensamiento Historicista” de Perseo Ediciones.

En la seva conferència, Aravena oferirà una visió històrica dels darrers 40 anys de la història de Xile, des del govern de la Unitat Popular de Salvador Allende, fins a l’actual presidència de Michelle Bachellet, passant per la dictadura d’Augusto Pinochet. Farà una especial incidència en com van afectar aquests governs a les classes populars xilenes i en els sorgiment de moviments socials, com el dels estudiants, durant la dictadura i la transició.

La conferència es farà el dijous 20 de febrer, a les vuit del vespre, a la sala d’actes del Consell Comarcal (entrant pel carrer de Sant Julià). L’acte és obert al públic i està organitzat per la Secció d’Història de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Cal que confirmeu la vostra assistència a través del formulari següent:
https://docs.google.com/forms/d/1ebDqB7ESeLQ8aDUZtILfHyNkUy-QlZ2ngo_8O_OYEbU/viewform 

Adreça del Consell Comarcal: C/ d’Hermenegild Clascar, 1-3 – Vilafranca del Penedès – Tel. 93 890 62 01
Entrada a la sala d’actes pel C/ de Sant Julià, s/n

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>