Els marges perifèrics. Acció 3. Riudebitlles territori d’Art – RTd’A
Dissabte 9 de juliol

Dissabte 9 de juliol
Vilafranca del Penedès
Galeria Sicart (carrer de la Font, 44)
12 del migdia

NAKA. O som el centre o tots som marges. 

Si hi ha marges és perquè hi ha un centre, encara que aquest canviï de lloc. NAKA és el centre, el mig, l’interior, és estar en un període de temps o en el ple d’un període de qualsevol fet, estar totalment immers.

Riudebitlles Territori d’Art - RTd’A -  és una associació oberta que pretén acollir a tots els artistes visuals, de múltiples disciplines, de Sant Pere de Riudebitlles. A les nostres esquenes, la Biennal d’Art en paper– enguany celebrarem la IX edició – l’exemple més rellevant, la tercera edició del Glop d’Art, les exposicions regulars “Made in Japan” o el “Café des Voyageurs”, i actualment l’exposició de fotografies “Nit Dempeus”, que versa sobre les ocupacions de les Nuit Debout de França i que recull el treball de 24 fotògrafs. Actualment al municipi disposem de l’HD Riudebitlles i l’espai Satan des d’on apostem per crear un lloc actiu i alternatiu d’acollida a l’art contemporani o altres manifestacions culturals, organitzant tallers de literatura, arts plàstiques i visuals, acollint xerrades, projeccions, exposicions, tallers o monogràfics i creant xarxes d’intercanvi en col·laboració amb altres artistes d’arreu. Apostem pel territori, el qual reivindiquem i situem a la cartografia, i per la recuperació del patrimoni industrial, rehabilitant-l’ho per a usos culturals per la comunitat, amb els projectes de cal Ton del Pere i cal Xerta, un antic molí paperer en procés de rehabilitació que  RTd’A vol convertir en un referent, un espai de creació, centre d’intercanvi i difusió d’art contemporani.

RTd’A davant de la davallada cultural i la mort de moltes galeries, ens postulem com una associació d’artistes oberta al món per dur el món a Sant Pere de Riudebitlles.

Artistes participants:

Abdellah Ahaddaf

Aura Gumà

Aurore Claverie

Carolina Cora

David Ribas

Elenamusa

Jordi Ribas

Marga Casas

Maria Martínez

Miquel Sabaté

Remei Marimon

Salvador Rafecas

Teresa Pla

Els marges perifèrics és un projecte coordinat per Ramon Sicart que l’Institut d’Estudis Penedesencs hi dóna suport.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>