Excusió pels llocs insòlits de Subirats. Visita a la cova de Cal Mata del Racó i el seu entorn
Diumenge 30 d’abril

Diumenge 30 d’abril
Subirats
Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal
9 del matí

En el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, el Centre d’Estudis de Subirats (CESUB) ha organitzat una excursió per llocs insòlits de Subirats per al proper diumenge 30 d’abril.

Aquesta activitat forma part també dels actes que l’entitat ha organitzat amb motiu de la 5a Trobada Pedra Seca Sense Fronteres i les 1es Jornades del Patrimoni de Subirats.

Aquells que vulguin participar a l’excursió hauran de reunir-se amb el grup a les 9 del matí a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal que serà el punt de partida.

Cap a les 10.15 h es farà una parada per esmorzar. Després es visitarà la cova i l’entorn de Cal Mata del Racó, l’espai creatiu Lesley Yendell i es farà la presentació del llibre “Plantes medicinals” amb l’autora Maite Barcons i a càrrec de Maria Rosa Tres.

Per complementar l’excursió, el CESUB ha organitzat un dinar a Cal Sala Masia i un concert amb el duet Bonjour. Després, qui ho desitgi podrà visitar la col·lecció de fòssils de Josep Rovira.

L’activitat és gratuïta però el CESUB ofereix l’opció d’esmorzar, dinar i concert al preu de 15€ per persona (10€ per als menors de 14 anys). El darrer dia per fer la reserva és el dijous 27 d’abril al telèfon 650 473 639 o als correus electrònics jrovirac@uoc.edu o rovenmi@gmail.com.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>