HOMENATGE A LA POESIA: CABANYES I VINYOLI III LECTURA COMPARTIDA I ENCADENADA DE POEMES DE MANUEL DE CABANYES I JOAN VINYOLI
Dimecres 23 d’abril

Dimecres 23 d’abril
Vilanova i la Geltrú
CIRMAC – Masia d’en Cabanyes

El Consell Comarcal del Garraf organitza aquesta activitat participativa, que pretén incentivar la lectura poètica d’una manera compartida i encadenada, amb la col·laboració de poetes i poetesses de la comarca.

El programa d’enguany s’estructura en dues parts, una primera destinada al coneixement de la vida i obra de Manuel de Cabanyes, poeta romàntic que visqué a la Masia d’en Cabanyes, i una segona destinada a Joan Vinyoli, de qui se celebra el centenari del seu naixement.

Lectura poètica de Manuel de Cabanyes

Lectura compartida i encadenada de textos biogràfics i poemes de Manuel de Cabanyes (1808-1833).

Introducció a càrrec de Xavier Solà, filòleg i especialista en Cabanyes.

Lectura poètica de Joan Vinyoli

Lectura compartida i encadenada de poemes de Joan Vinyoli (1914-1984). Introducció a càrrec de Jordi Llavina, escriptor i comissari de l’Any Vinyoli.

Dimecres, 23 d’abril de 2014

De 10 a 12h

Conduirà l’acte: Laura Marín, periodista

Durant el matí s’obriran les portes del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i s’oferirà la possibilitat de comprar llibres i roses al jardí.

Per a més informació ens podeu contactar per telèfon: 93 811 57 15 i per e-mail: masiadencabanyes@ccgarraf.cat

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>