I Jornada de Ciències Socials
Dissabte 1 de desembre

El proper dissabte1 de desembre a partir de les 10h a L’Escorxador a Vilafranca del Penedès tindrà lloc la I Jornada de Ciències Socials per la secció de Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

L’atur juvenil s’ha escollit com a tema principal ja que és un tema d’actualitat, amb una
casuística i comportament diferent de l’atur adult i poc tractat a nivell comarcal.

L’acte s’iniciarà a les 10h amb una benvinguda i presentació.

A les 10.10h Exposició sobre l’aturjuvenil a Catalunya a càrrec de Roger Tugas, portaveu de l’Eina-Espai jove de l’Intersindical- CSC.

A les 11.10h Presentació de lesprincipals dades sobre l’atur juvenil alPenedès.  A càrrec de la secció deCiències Socials .

A les 11.50h Taula rodona amb la participació de representants del moviment empresarial, Sr, Francesc Simón, gerent de la Unió d’Empresari Penedesencs, un representat sindical de la UGT i Marta Castells, tècnica municipal del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Al acabar l’acte, es celebrarà un dinar obert a tothom amb la intenció de fomentar el
networking entre totes aquelles persones del Penedès i Garraf que estan vinculades o
interessades amb les Ciències Socials. (Us podeu apuntar al dinar a través del nostre correu electrònic: cienciessocialsiep@gmail.com)

Esperem que la I Jornada de Ciències Socials esdevingui un espai de reflexió i de  trobada entre totes aquelles persones professionals, acadèmiques i apassionades de les ciències socials.

Accedir al nou bloc de la secció de Ciències Socials

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>