nauguració de l’Exposició “La vida i l’obra del músic vendrellenc Benvingut Socias Mercadé (1877-1952)”
Dilluns 25 de setembre

Dilluns 25 de setembre
El Vendrell
Sala La Fusteria, carrer Major 16
7 de la tarda

Benvingut Socias Mercadé (el Vendrell, 1877-1952) fou un destacat concertista i professor de piano, organista i compositor. La seva obra abraça des de composicions religioses fins a sardanes, música de cambra i composicions musicals per acompanyar textos poètics d’autors catalans.

Aquesta és la primera exposició que se li dedica en la qual es fa una aproximació a la seva figura des de diferents vessants: la formació musical, l’activitat docent, les actuacions al Vendrell i a Barcelona, les gires artístiques per Europa i Amèrica del Nord, les seves amistats, la seva vida a la finca la Plana del Vendrell i les seves relacions amb concertistes d’arreu.

Comissària i autora del text, Nativitat Castejón Domènech, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès. Organitza: Arxiu Comarcal del Baix Penedès, Amics de l’Orgue del Vendrell, Grup Pessebrista del Vendrell. Col·laboració: Ajuntament del Vendrell i Consell Comarcal del Baix Penedès.

Horari: de dilluns a dissabtes de 18 h a 20 h i diumenges i festius de 12 h a 14 h.

L’exposició restarà oberta del 25 de setembre al 9 d’octubre de 2017. Per més informació http://cultura.gencat.cat/arxius/acbp

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>