Presentació del llibre “Un Futur incert: Economia, Geopolítica i governança mundial en el segle XXI”
Divendres 30 de noveembre

Divendres 30 de novembre
El Vendrell
Centre Cívic l’Estació
Vuit del vespre

Intervindran:
Martí Carnicer, farà la presentació del llibre
Francesc Raventós, autor

L’autor: Francesc Raventós (1939)
Francesc Raventós, és economista per la Universitat de Barcelona. Va completar la seva formació a ESADE, IESE i en cursos en diferents centres internacionals: Brussel·les, Boston, Berkeley i Oxfort. La seva activitat ha estat vinculada tant a l’empresa privada i a la pública, cosa que li ha donat una amplia visió sobre els problemes i reptes de la societat. Ha estat director general del sistema sanitari espanyol, l’INSALUD; tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona; degà del Col·Legi d’Economistes de Catalunya i
posteriorment, del d’Espanya; promotor del Pla Estratègic Barcelona 2000, i membre del comitè Organitzador dels Jocs Olímpics del 1992, entre moltes altres responsabilitats. Actualment, és patró de la Fundació Acció Solidaria contra l’Atur. L’any 2011 el Consejo General de los Colegios de Economistas de España li va atorgar la Gran Cruz al Mérito en el Servicio a la Economia.

LLIBRE:
Aquest llibres descriu el conjunt de problemes polítics, econòmics i socials que semblen conduir-nos a una catàstrofe global. De totes maneres, aquest llibre no pretén ser catastrofista. Hi ha alternatives al model de societat que evitarien el daltabaix que es preveu.

Y el més urgent es sortir de la crisis posant les bases d’un nou model. Amb aquest text persuasiu i molt pedagògic que ha utilitzat Francesc Raventós, ens guia pels camins del segle XXI i els problemes que ens esperen, i aporta elements necessaris per enfrontar-nos-hi.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>