Vídeo: L’IEP fa una crida a seguir treballant per la Vegueria del Penedès

Deu anys després de publicar el primer Manifest del Penedès, quatre anys després de fer públic el segon, Per la Vegueria del Penedès, i en el moment d’iniciar-se la redacció del Pla Territorial del Penedès, l’Institut d’Estudis Penedesencs fa una nova crida pública a seguir treballant per la Vegueria del Penedès i per un Pla Territorial participatiu.

L’IEP aposta per un Pla Territorial democràtic i participatiu, igual que ho ha estat el procés per aconseguir-lo, i en aquest sentit lamenta i critica que s’hagi posat en marxa el procés sense contemplar la col·laboració de les persones i entitats que treballen en aquesta línia, com el propi IEP.

L’Institut d’Estudis Penedesencs proposa que el Pla Territorial del Penedès reculli les propostes que s’han anat fent des del territori i que s’apleguen al Pla Estratègic del Penedès, així com les noves que es puguin formular. També adverteix que el Pla no pot ser un “retalla i enganxa” dels 3 plans territorials en que s’havia trossejat el Penedès.

L’IEP també demana que els temes culturals s’incorporin al Pla Territorial com un element essencial del Penedès.

Publicat a rtvvilafranca.cat el dimarts, 21 de Octubre de 2014 i escrit per Silvia Delgado

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>