L’atur juvenil al Penedès centrarà el debat de la I Jornada de Ciències Socials de l’IEP

El proper dissabte1 de desembre a partir de les 10h a L’Escorxador a Vilafranca del Penedès tindrà lloc la I Jornada de Ciències Socials per la secció de Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

L’atur juvenil s’ha escollit com a tema principal ja que és un tema d’actualitat, amb una
casuística i comportament diferent de l’atur adult i poc tractat a nivell comarcal.

L’acte s’iniciarà a les 10h amb una benvinguda i presentació.

A les 10.10h Exposició sobre l’atur juvenil a Catalunya a càrrec de Roger Tugas, portaveu de l’Eina-Espai jove de l’Intersindical- CSC.

A les 11.10h Presentació de les principals dades sobre l’atur juvenil al Penedès.  A càrrec de la secció de Ciències Socials .

A les 11.50h Taula rodona amb la participació de representants del moviment empresarial, Sr, Francesc Simón, gerent de la Unió d’Empresari Penedesencs, un representat sindical de la UGT i Marta Castells, tècnica municipal del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Al acabar l’acte, es celebrarà un dinar obert a tothom amb la intenció de fomentar el
networking entre totes aquelles persones del Penedès i Garraf que estan vinculades o
interessades amb les Ciències Socials. (Us podeu apuntar al dinar a través del nostre correu electrònic: cienciessocialsiep@gmail.com)

Esperem que la I Jornada de Ciències Socials esdevingui un espai de reflexió i de  trobada entre totes aquelles persones professionals, acadèmiques i apassionades de les ciències socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>