CRÒNICA DE LA REUNIÓ DE 13 DE JUNY DE 2009 A PUIGDÀLBER

Publicat el 16 de juny de 2009

En el marc de l’Auditori Municipal de l’Ajuntament, situat en la plaça de la Vila, a les cinc de la tarda es van congregar els membres de la Secció per tal d’acomplir la segona trobada d’enguany.

Amb la presidència del senyor Alcalde i del  regidor de Cultura, el col·lectiu toponímic estigué representat pels amics de Sitges, Bellvei, de Toponímia medieval del Penedès i del Camp de Tarragona, de Vilafranca/Calafell, de la Bisbal/El Montmell, el Pla del Penedès, d’Olesa de Bonesvalls, de Sant Sadurní/Subirats, de Santa Oliva i de Vilanova i la Geltrú/Olivella. Excusà la seva presència la consòcia de Castellví de la Marca, la qual ens anuncià que ja tenia un equip local que treballa en el nostre projecte i que ha duplicat el nombre de topònims que li havíem facilitat.

Fetes les presentacions a les acollidores autoritats, els hi fou exposada la nostra activitat i se’ls convidà a adherir-se mitjançant la recerca dels noms de lloc del seu municipi.

A continuació intervingueren tots els membres del Grup, que exposaren les seves experiències en la confecció de la Matriu penedesenca. Com a novetats es notificà el tràmit d’aconseguir una segona subvenció per a concloure el llistat dels noms de lloc del Penedès, de la propera reedició dels “Noms de lloc del terme d’Albinyana”, de haver rebut la relació de “Noms i renoms de les Cabanyes”, confeccionada per Avelí Gallego, i de la pàgina que la Secció tenim penjada a Internet, on s’hi poden trobar notícies de les nostres actuacions i dades de toponímia penedesenca.

S’acordà fer la propera reunió el dia 5 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *