DETALL D'UNA NOTCIA

La jornada sobre atur juvenil organitzada per la secci de Cincies Socials de l'IEP aporta dades i nocions a nivell de comarca

04 de desembre de 2012
rtvvilafranca.cat
Sergi AnsonL'Escorxador de Vilafranca acollia dissabte al mat la primera jornada de treball que organitzava la secci de Cincies Socials de l'Institut d'Estudis Penedesencs. El tema a tractar era l'atur juvenil i la seva situaci a les comarques penedesenques; i per comenar a posar dades sobre la taula, la jornada es va iniciar amb la participaci del portaveu de l'espai jove de la intersindical CSC, Roger Tugas. Va comentar alguns dels motius per els quals augmenta l'atur juvenil, a banda de l'actual situaci de crisi. Va apuntar que l'organitzaci de l'estat i el funcionament de les oficines d'ocupaci de les diferents administracions.

Desprs es va fer una taula rodona amb el gerent de la Uni Empresarial del Peneds, Francesc Sim, la tcnica de promoci empresarial de l'Ajuntament de Sant Sadurn, Marta Castells; i un socileg que van oferir diferents punts de vista i opinions sobre la situaci actual i perspectives de futur de l'atur juvenil. Ariadna Gell, coordinadora de les jornades.

A partir d'aquesta primera jornada, la voluntat de la secci s de fer-ne anualment sobre temes que puguin ser de l'inters dels qui treballen i estudien qestions al voltant de les cincies socials.

Sobre aquesta primera jornada de treball, les conclusions es podran trobar properament en el blog de la secci de Cincies Socials i posteriorment tamb en la revista de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

 
 
Documento sin título