Free cookie consent management tool by TermsFeed



Introducció a l'estudi de les comunitats vegetals amb el mètode Braun-Blanquet a la riera de Llitrà
11 de novembre 2018
Diumenge 11 de novembre
Dos quarts d'onze del matí hores
Aparcament del Complex Aquàtic - Vilafranca del Penedès




Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca s'ha organitzat una sortida a la Riera de Llitrà per fer una activitat de divulgació sobre estudi de comunitats vegetals. T'adjuntem el cartell.

En una primera part de l'activitat es proporcionaran nocions bàsiques sobre el concepte de comunitat vegetal, tipologies de comunitats, i particularitats i problemàtica pròpia de les comunitats de ribera, prenent com a cas particular la Riera de Llitrà. 

Seguidament s'identificaran les principals espècies vegetals presents a la zona d'estudi, per acabar fent una introducció al mètode d'estudi de comunitats vegetals de Braun-Blanquet. Aquest mètode permet fer una aproximació qualitativa a l'estudi de les comunitats, basant-se en la quantitat d'individus d'una determinada espècie a l'àrea d'estudi, així com la superfície que hi ocupen.

Aquesta activitat és gratuïta, té una durada prevista de 2 hores i es realitzarà en dues dates diferents; el diumenge 21 d'octubre i l'11 de novembre. El punt de trobada serà l'aparcament del Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès a les 10:30, des d'on s'anirà a peu a l'àrea d'estudi, que es troba molt propera.

Inscripcions gratuïtes a:

repasabimon@gmail.com

Cal indicar la data d’assistència, els noms de les persones assistents i un correu electrònic de contacte.

Organitzat per:

  • Montserrat Traver Vives: Biòloga, Antropòloga social i cultural, investigadora i tècnica de gestió de la recerca.
  • Abraham Guillén Villar: Biòleg, Antropòleg social i cultural, investigador, docent i assessor en projectes de recerca.

En conveni amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès





Veure l'arxiu adjunt: Introduccio_estudi_comunitats_vegetas.pdf



Com arribar-hi:

Introducció a l'estudi de les comunitats vegetals amb el mètode Braun-Blanquet a la riera de Llitrà