METEOROLOGIA I ESTAT DE LA MAR ALS MUNICIPIS DE L’ÀMBIT TERRITORIAL DE LA VEGUERIA PENEDÈS

En aquesta pàgina es poden consultar les dades de totes les estacions meteorològiques existents als municipis de l’àmbit territorial de la vegueria del Penedès. La informació és consultable les 24 hores durant els 365 dies de l’any.

Us volem oferir un accés senzill i complert que ens mantingui informats dels fenòmens meteorològics i l’estat de la mar permanentment actualitzat, sabedors de la importància que té poder disposar d’aquesta informació perquè ens ajuden a poder programar millor i a tenir una major seguretat en qualsevol activitat que vulguem fer a l’aire lliure.

Quan consulteu una estació, l'idioma que surt per defecte és l'anglès, per canviar-ho al català cal anar a la part superior dreta de la pantalla, on veureu una roda dentada. És la icona de les opcions, si canvieu l'idioma al català, cada vegada que consulteu una estació meteorològica ja sortirà la informació en el nostre idioma.

Amb aquest nou servei permanent l’IEP continua avançant en la renovació, modernització i actualització dels serveis a traves del seu web.