Tallers de propostes del Catàleg de paisatge del Penedès
07 de juny 2019 - 28 de juny 2019

Del 7 al 28 de juny
El Vendrell, Igualada, Vilafranca, Vilanova
Des de l’Observatori del Paisatge de Catalunya estem coordinant el Catàleg de paisatge del Penedès, encarregat per la Secretaria d’Hàbitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat.

El juny de 2018 va iniciar-se el procés participatiu associat a l’elaboració del Catàleg de paisatge, amb un seguit de sessions informatives, un qüestionari web i quatre tallers de caracterització realitzats durant la passada tardor. A través d’aquestes diverses vies hem pogut copsar l’interès de penedesencs i penedesenques pel seu paisatge.

Per continuar avançant en l’elaboració del Catàleg, el proper mes de juny durem a terme una nova sèrie de tallers dirigits a institucions i entitats clau del Penedès, però també a qualsevol persona interessada, per tal d’actualitzar l’estat de desenvolupament dels treballs i recollir propostes d’accions prioritàries a incorporar al Catàleg del paisatge.

El Dr. Josep Antoni Herrera Sancho, vicepresident de l'IEP, també participarà amb el tema “La declaració del Parc del Garraf com a nou Parc Natural de Catalunya i el primer de la nova Vegueria del Penedès”, dins la taula dedicada a El Pla Territorial parcial del Penedès. Infraestructures, comunicació i participació.

Tallers de propostes del Catàleg de paisatge del Penedès
Properes activitats