Free cookie consent management tool by TermsFeed



Dia internacional de l’Holocaust i de Prevenció de Crims Contra la Humanitat 2020
25 de gener 2020
19:00 hores
Plaça de la Peixateria - Vilanova i la Geltrú






Invitació 2020 Vilanova i la Geltrú

La commemoració del Dia Internacional a Vilanova i al Garraf, vol ser l’acte central a Catalunya de l’Amical de Mauthausen i ser també un dels actes rellevants del país en record de tots els col·lectius de víctimes de l’Holocaust i de memòria de la deportació republicana als camps nazis.

I en especial aquest any 2020, quan es compliran 75 anys de l’alliberament dels camps nazis. És per tant una data important per a retre homenatge, i recordar i honorar a totes aquelles persones, víctimes, resistents i lluitadores antifeixistes que van patir la deportació.

A Vilanova i al Garraf, aquest acte s’emmarca dins del Projecte Buchenwald. Un projecte que des del compromís de l’Amical i de l’ajuntament de Vilanova, te la implicació de moltes entitats, associacions i especialment dels centres educatius de la comarca , amb el suport del Comité Internacional de Buchenwald i Dora, i el Memorial del Camp de Buchenwald, i intenta recuperar i honorar la memòria i el paper dels deportats als camps nazis, però també i sobretot, sensibilitzar per la prevenció del feixisme i el racisme a casa nostra.



Com arribar-hi:

Dia internacional de l’Holocaust i de Prevenció de Crims Contra la Humanitat 2020