Free cookie consent management tool by TermsFeed



XVI edició del RECERCAT al Vendrell
24 d'abril 2020 - 26 04 2020

18:00 hores
Diversos indrets - El Vendrell




S'ajorna la XVI edició del Recercat.

L’Institut Ramon Muntaner organitza una nova edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, que enguany es realitzarà els dies 24, 25 i 26 d’abril al Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020. La Jornada oferirà espais i activitats ben diferenciats per tal d’assolir un doble objectiu: ser un punt de trobada entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana, alhora que un aparador de la tasca d’aquestes entitats obert a tota la ciutadania.

A més de la fira dels centres d’estudis, que se situarà a la Rambla de la capital penedesenca, el Recercat comptarà amb diferents activitats com ara exposicions, visites guiades, taules rodones, espai d’audiovisuals, els tallers infantils del Recerxic i l'acte de lliurament dels Premis Recercat, que serà el dia 25 d’abril a dos quarts de dues de la tarda al Auditori Espai Tivoli.

El Recercat ha esdevingut la diada de referència del món dels centres d’estudis com a punt de trobada anual i com a espai de projecció respecte ala ciutadania. Us animem a participar-hi, tot gaudint de les diferents activitats programades. Tots els centres d'estudis i les persones que hi estan vinculades estan convidats a assistir-hi.

Trobareu el programa de la 16a. edició del Recercat al document adjunt

Veure l'arxiu adjunt: Dossier_RECERCAT_2020.pdf



Com arribar-hi:

XVI edició del RECERCAT al Vendrell