Free cookie consent management tool by TermsFeed



SORTIDA MARÍTIMA AMB LA GOLETA KARYA
10 de juny 2023
10:00 hores
Port de Calafell - Calafell




Els pròxims dies 8, 9, 10 i 11 de juny se celebrarà a Calafell la VI edició de la Festa de la Mar de Catalunya, un esdeveniment adreçat a tots els públics que pretén posar en valor el patrimoni marítim de la Costa Catalana i del conjunt de la Mediterrània. Durant aquest cap setmana, les aigües de Calafell i Sant Salvador acolliran l'arribada d'una norantena d'embarcacions tradicionals i històriques arribades d'arreu dels Països Catalans, Itàlia, França, Tunísia, País Basc i Galícia, d'entre les quals en destacarà el Pailebot Santa Eulàlia, el vaixell centenari de prop de 50 m d'eslora del Museu Marítim de Barcelona.

Més informació a https://festadelamar.cat/es/

A més a més, l'esdeveniment comptarà amb diferents activitats nàutiques per al visitant, tallers infantils, una fira de projectes marítims, activitats gastronòmiques així com diversos espectacles i concerts al vespre.

L'Institut d'Estudis Penedesencs ha arribat a un acord amb l'organització per tal d'oferir als seus socis l'oportunitat de sortir a navegar amb la Karya, una goleta d'origen tunisià habilitada per a l'ús recreatiu.

L'activitat es realitzarà el dissabte 10 de juny a les 10 del matí, coincidint amb la sortida de totes les barques del port i l'arribada del Santa Eulàlia al nostre municipi.

L'activitat serà oberta a tots els socis i familiars de l'IEP, així com altres persones que vulguin participar-hi fins a esgotar les 80 places disponibles: cal inscripció prèvia a: sortides@iepenedesencs.org (fins al 8/6/2023)

Preu: 2 € socis i familiars i 4 € no socis.









Com arribar-hi:

SORTIDA MARÍTIMA AMB LA GOLETA KARYA