L’Institut Ramon Muntaner convoca la VII Beca Joan Veny

16 d'octubre de 2019



El Dr. Joan Veny en la claurusra de les XXVI Jornades d'Estudis Penedesencs, el 2016, a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, a Vilanova i la Geltrú


L’Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoca la VII Beca Joan Veny.

La Beca Joan Veny es concedeix a un projecte que estudiï qualsevol aspecte vinculat amb la variació lingüística del català i que sigui realitzat per un investigador o investigadors del món dels centres d’estudis en un termini màxim de dos anys. Entre altres criteris el jurat valorarà l’interès científic i el grau d’interès general i innovador de la proposta, la metodologia de treball, l’historial científic dels sol·licitants i la participació de centres d’estudis. En igualtat de condicions, es valoraran preferentment treballs que s’orientin vers la intersecció entre variació i estandardització arreu dels territoris de parla catalana.

L’import total de l’ajuda és de 6.000 €.

Tothom que vulgui concórrer a la VII Beca Joan Veny té temps fins al 18 d'octubre de 2019 per presentar la documentació.

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria a l’enllaç https://www.irmu.org/irmu/call/209.

Per a més informació: nuria@irmu.org.



Veure l'arxiu adjunt: Bases_VII_Beca_Joan_Veny.pdf
Bases de la VII Beca Joan Veny

L’Institut Ramon Muntaner convoca la VII Beca Joan Veny