Visita guiada a les barraques de pedra seca i altres punts d'interès significatius de bonastre.

18 de març de 2018




Diumenge, 8 de 2018

Trobada a les 9.30 h.

Centre Cívic de la Societat de Bonastre

Carrer de la Societat, s/n.  (Hi ha lloc d'aparcament  que es troba a l'entrada Sud, la primera venint des de Roda de Berà)

Bonastre

Cal inscripció prèvia:  tel. 938 921 979  o al correu electrònic: secretaria@iepenedesencs.org

 

Programa de la visita guiada:

09.30 h Trobada, breu rebuda i esmorzar al Centre Cívic la Societat

10.30 h Itinerari urbà: Casa del Delme, Casa Fontanilles i Església de Santa Magdalena, vora la font i el safareig homònims.

11.30 h Itinerari periurbà: Visita a elements arquitectònics típics del paisatge de Bonastre: barraques, forns, pot ser es pugi arribar fins el Molí de Bonastre, avi en runes.

En Joan Vilaseca i Figueres i en Joan Sicart Martínez, socis de l'Institut d'Estudis Penedesencs, seran els guies d'ambdós recorreguts.  També hi participarà en el recorregut l'alcalde de Bonastre, David Godall.

Aquest visita guiada l'organitza l'Institut d'Estudis Penedesencs en conveni amb l'Ajuntament de Bonastre i amb la col·laboració de l'Associació Cultural Bon-Astre.

 

Aquesta activitat forma part de la programació complementaria a l'exposició "Cnstruint el Territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya" que es pot visitar a la Capella de Sant Joan de Vilafranca, que romandrà oberta fins el 8 d'abril.  

Visita guiada a les barraques de pedra seca i altres punts d'interès significatius de bonastre.