Resum Premis Recercat 2020 - Josep Maria Inglès Rafecas n'és un dels premiats.

02 de novembre de 2020




Josep Maria Inglès Rafecas del Vendrell va rebre el guardor a la persona, ex aequo amb Fina Salord. El premi a l'entitat va ser per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Horta Sud.
La candidatura en favor de Josep Maria Inglès Rafecas va ser presentada per l'IEP, com un acte de reconeixement i justicia cap a la rica obra que el Sr. Ingès Rafecas ha realitzat al llarg dels anys.
Membre fundador de l'IEP i per tant un dels artífecs que el van fer possible, ha sigut un actiu dins els estudis de toponímica.
Cal recordar especialment obres com ara l'Atles Comarcal del Vendrell en coautoria amb Vicenç Cabré, o l'article "El Vendrell una unitat històrica" que va publicar a la revista Miscel·lania Penedesenca l'any 1988.
El premi l'ha estat atorgat "ex aequo" amb Fina Salord filògoga menorquina i coordinadora cientifica de l'institut Menorquí d'Estudis. Quant al premi a l'entitat s'ha concedit a l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Horta Sud (IDECO Horta Sud) fundat l'any 1981, va ser el primer institut d'estudis d'àmbit comarcal creat al País Valencià. .






Resum Premis Recercat 2020 - Josep Maria Inglès Rafecas n'és un dels premiats.