LA PEDRA SECA COM A INSPIRACIÓ ARTÍSTICA: LA COL·LECCIÓ DE JOIES DE PATRICIA AGUILÓ

11 d'abril de 2021



Peça dins l'espiral Pedra Clau


El passat any, va participar als col·loquis sobre la pedra seca que vam realitzar durant les XXVIII Jornades d'Estudis Penedesencs una jove artista Patricia Aguiló, cercava inspiració per una col·lecció de joies que anava a participar en una exposició col·lectiva.

Ara podem contemplar la seva obra a l'exposició "Fragments seleccionats - Racons escollits". Patricia Aguiló va entomar dos reptes, un general i propi de la convocatòria per l'exposició: "dissoldre la frontera entre ofici i creació", entre artesà i artista; l'altre: dur a terme creacions que responguessin al concepte, tal com ella mateixa diu en el document que trobareu adjunt: "a la relació simbiòtica entre l'Home i la Natura i de les claus per construir formes de vida sostenibles". 

La Patricia Aguiló agraeix en el seu escrit a l'IEP la relació que vam establir a partir d'aquell moment (també amb el Drac Verd de Sitges) i l'IEP si sent molt agraït també de poder contribuir a la recerca d'aquesta jove amb una trajectòria lligada a l'antropologia social i cultural, la joieria artística i la gemmologia i amb la que esperem comptar com a col·laboradora o participant en futurs projectes. 

L'exposició es pot visitar a La Sala - Centre d'Art Contemporani - c. Joaquim Mir , 12 Vilanova i la Geltrú fins al 16 de maig, dimarts a dissabtes de 18 a 20 hores i diumenges i festius d'11 a 14 hores. Entrada lliure. 



Patricia Aguiló




Fermall "Barraca o1 - Olèrdola"





Veure l'arxiu adjunt: Text Pedra Clau - Patrícia Aguiló.pdf


LA PEDRA SECA COM A INSPIRACIÓ ARTÍSTICA: LA COL·LECCIÓ DE JOIES DE PATRICIA AGUILÓ