L'IEP present a la revista "Tothosap! Garraf"

12 d'abril de 2021



El doctor Josep Antoni Herrera en una imatge extreta de la revista "Tothosap! Garraf"


Des del febrer de 2021, l'Institut d’Estudis Penedesencs participa en la revista «Tothosap! Garraf» col·laborant en l'article mensual «Viu la natura», dedicat a itineraris excursionistes pel Garraf. Els articles són en règim de co-autoria entre el periodista Guillem Mercader (antic director de l'extint i centenari Diari de Vilanova) i el doctor Josep Antoni Herrera, biòleg i vicepresident de l’IEP. Dins de cada article es fa una referència de consulta als vídeos de «Cop d'ull» del canal YouTube de l'IEP. En aquest canal es van penjant els capítols del programa «Cop d’ull» que es van emetre al Canal Blau fa uns anys i on, entre altres temes, es resseguien diversos itineraris pel Garraf, tots ells conduïts pel doctor Herrera. Aquí sota us deixem l’enllaç a un parell de números de la revista per que podeu veure els reportatges:

Revista «Tothosap!» número 7

Revista «Tothosap!» número 8

I aquest és l’enllaç a la llista de reproducció del canal YouTube de l’IEP, on trobareu els programes que hi han penjats de «Cop d’Ull», i on podeu veure els itineraris proposats, tots ells perfectament accessibles:

Llista de reproducció «Programa Cop d’ull» del canal YouTube de l’IEP

En el número del mes d'abril de la revista «Tothosap! Garraf», el periodista Guillem Mercader, fa una entrevista al doctor Josep Antoni Herrera, la trobareu a les pàgines 46 i 47, en l'apartat dedicat a «Genis comarcals» i on es parla, entre altres temes, sobre l’Institut d’Estudis Penedesens.

Revista «Tothosap!» número 9

L'IEP present a la revista "Tothosap! Garraf"