11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a l'Auditori Tívoli del Vendrell

12 d'octubre de 2021




14 d'octubre 2021
19:00 hores
El Vendrell
Auditori de l'espai Tívoli

Projecció del documental:

TOTA PEDRA FA PARET: LA PEDRA SECA
A CATALUNYA. ADAPTACIÓ A VÍDEO DE
L’EXPOSICIÓ
Realització del vídeo Dolors Garcia-Martínez,
2021 (33’11’’)

El projecte d’adaptar l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a un format vídeo va néixer arran la COVID 19 i les dificultats per poder visitar- la presencialment.

L’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” és una col·laboració dela Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departamentde Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació per la Pedra Seca il’Arquitectura Tradicional (APSAT)

Aquest documental pretén facilitar tant la visita virtual com ser eina educativa sobre la pedra seca a Catalunya. Així mateix pot ser utilitzat com material didàctic per facilitar el coneixement del patrimoni en pedra seca existent a Catalunya

L’acte comptarà amb la presència de Dolors Garcia Martínez (realització), i Àngels Travé (coordinadora de l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès).

Organitza: Institut d'Estudis Penedesencs, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial

En conveni amb: Ajuntament del Vendrell i Consell Comarcal del Baix Penedès



Veure l'arxiu adjunt: SD_MICE21-progr-ACC.pdf


11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a l'Auditori Tívoli del Vendrell