Participació de l'IEP a la XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional dels territoris de parla catalana

04 de novembre de 2021




Divendres 5 de novembre

  • 19.00 h – “Les estructures de pedra seca i la geologia del Penedès”. A càrrec de Montserrat Travé Vives i Abraham Guillén Villar (Institut d’Estudis Penedesencs).

 

Dissabte 6 de novembre


  • 10.30 h – “Els documentals com a eina de difusió”. A càrrec d’Abraham Guillén Villar (Institut d’Estudis Penedesencs).


  • 19.30 h – “El projecte Stonewalls For Life al Parc del Garraf”. A càrrec d’Abraham Guillén, Montserrat Traver i Dolors Garcia (Institut d’Estudis Penedesencs); Emilio Valbuena (Diputació de Barcelona); Andrea Mandarino, Andrea Vigo, Andrea Cevasco i Marco Firpo (DISTAV, Università degli Studi di Genova).


  •  20.00 h – "Contribució al catàleg dels pous de gel de la demarcació de Tarragona". A càrrec de Gener Aymamí (Institut d’Estudis Penedesencs


Dissabte 6 de novembre

Comunicacions - pòsters

  •  18.30 h – “Pedra clau”. A càrrec de Patricia Aguiló Bestard (tècnica superior en Arts Plàstiques i Disseny en Joieria Artística, antropòloga i gemmòloga, membre de l’IEP).


<L'IEP és entitat col·laboradora de la XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional dels territoris de parla catalana

Participació de l'IEP a la XI Trobada de Pedra Seca i Arquitectura Tradicional dels territoris de parla catalana