12é PREMI A L’EDICIÓ DE RECERCA HISTÒRICA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

06 de juny de 2022
Aquest premi s’organitza per fomentar la recerca històrica sobre el Penedès i per fomentar l’edició d’obres inèdites d’aquesta temàtica en llengua catalana. Consisteix en la concessió d’un ajut econòmic de 1.000€ per subvenir a les despeses d’edició.
 
Es poden presentar a la convocatòria tant els autors del treball de recerca com les empreses o entitats que siguin responsables de la seva publicació. El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 15 de juny (ambdós inclosos).

El jurat encarregat d’atorgar el Premi a l’Edició de Recerca Històrica 2022 estarà format per un representant de l’Institut d’Estudis Penedesencs, un representant de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès i el conseller de Cultura del Consell Comarcal.

L’any 2021 va guanyar el premi l’obra “L'equip d'hoquei patins de Vilafranca del Penedès”, de Miquel del Cerro, que properament publicarà l’Editorial Andana.

Les bases de la convocatòria i la instància de sol·licitud es poden trobar al portal de “Tràmits i Gestions” del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (dins l’apartat “Cultura”). Les persones que necessitin més informació es poden adreçar al Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 231 – comunicacio01@ccapenedes.cat).

12é PREMI A L’EDICIÓ DE RECERCA HISTÒRICA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS