Presentació dels premis Penedès IEP 2024 de Treballs de Recerca de Batxillerat

05 de febrer de 2024
El dilluns 5 de febrer de 2024, s’ha presentat la convocatòria dels primers Premis IEP 2024 de Recerca de Batxillerat, a càrrec del president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat, junt amb els membres de la Junta, Teresa Sadurní i Carlos Moruno, i representants dels patrocinadors dels premis, Servei Mèdics Penedès i Rius i Rius.

Aquests premis van dirigits als treballs de recerca de segon de batxillerat. Poden tractar sobre qualsevol temàtica relacionada amb les quatre comarques de la vegueria del Penedès. D’aquesta manera, la convocatòria abasta a un total de cinquanta instituts, amb uns tres mil alumnes. Aquestes quantitats fan que sigui necessari posar uns límits a la quantitat de treballs presentats. Els instituts de menys de 500 alumnes podran presentar un treball, i els que superin aquesta xifra, dos treballs. El termini va del 19 de febrer fins al 30 d’abril, i l’idioma ha de ser el català.

Els treballs seran valorats per un jurat format per vuit membres de diversos àmbits, professors d’institut o d’universitat, doctors, llicenciats i especialistes de l’IEP. S’estableixen tres premis de mil, set-cents cinquanta i cinc-cents euros. A més, tots els premiats tindran un lot de deu llibres publicats per l’IEP, i un any de quota de soci gratuïta. Els treballs podran ser publicats, totalment o parcial, per part de l’Institut d’Estudis Penedesencs. El veredicte es farà públic el mes de juny, i l’entrega de premis s’efectuarà el mes de juliol en un acte institucional.


Presentació dels premis Penedès IEP 2024 de Treballs de Recerca de Batxillerat