Col·laboreu amb la revista Del Penedès

15 de març de 2024




La revista Del Penedès, editada per l'Institut d'Estudis Penedesencs, es troba immersa en la recopilació d'articles per la publicació d'un número doble (39-40) corresponent als anys 2023 i 2024.

Del Penedès és una revista anual d'humanitats, ciències socials i ciències naturals de l'àmbit de l'actual vegueria Penedès i del Penedès històric. S'edita des del 2002 i és successora de la revista Gran Penedès (1986-2002), que ho era d'Olerdulae en el seu període inicial (1976-1986), editada amb la voluntat d'arribar a la població del territori i a la comunitat científica interessada.

La direcció i el consell de redacció de la revista Del Penedès fa una crida a tots els socis i sòcies que vulguin participar en aquest nou número. Els textos s'hauran d'enviar al correu delpenedes@iepenedesencs.org o entregar mitjançant pendrive a la seu de l'Institut d'Estudis Penedesencs, carrer del Banys, 11, Vilafranca del Penedès, dins l'horari d'atenció a l'associat. El termini de lliurament d'originals finalitza el 31 de maig.

Podeu consultar el document "instruccions pels autors" a: bit.ly/4ag5b76


Podeu consultar els números anteriors de la revista a: bit.ly/496UYbC

Moltes gràcies!

Col·laboreu amb la revista Del Penedès