Va Caminada Popular Solidària amb La Marató de TV3

31 d'octubre de 2018





Un any més i conjuntament amb el Centre Excursionista del Penedès, amb el Col·lectiu Ecologista “Bosc Verd”, organitzem la Caminada Popular Solidaria amb La Marató de TV3, que enguany arriba a la seva 5a edició.

Ahir va tenir lloc la roda de premsa de presentació d’aquesta activitat amb la qual es pot ajudar a la recaptació de fons que La Marató de TV3 realitza per tal de destinar els fons a la recerca científica, en aquest cas, a la investigació de càncer.

Com bé destacava ahir en Marc Queralt del “Bosc Verd”, aquesta és una malaltia que ens toca a tothom de prop.

Solidaritat i gaudi del paisatge.

Toni Inglada va descriure les característiques d’aquesta Va Caminada Popular Solidària amb La Marató de TV3. Com bé va dir, la Caminada ofereix, a més de poder exercir la solidaritat, el gaudi d’un recorregut pensat per conèixer uns bells paisatges  ben diversos i molt interessants, a més de les tradicionals vinyes del Penedès. Són uns espais suggerents que conviden a ser viscuts, però també fotografiats.

El recorregut

En total seran 10 km en un recorregut circular de sortida i tornada al Pla del Penedès, i que transcorrerà per:

El Mas del Tort

La Cadira de Miravinyes

Caves Naveran (Sant Martí Sadevesa)

Caves Nadal  (Can Nadal de la Bogadella)

Tal com va explicar en Felix Masachs, el recorregut està pensat perquè en pugui participar tothom que vulgui, no té pujades significatives, però no és apte per fer-ho amb cotxes infantils o vehicles similars.

Paisatge, història i molt bons caves.

Hi ha dues parades programades a les Caves Naveran i a les Caves Nadal. En totes dues s’oferirà als participants una copa de cava.

Cal recordar que a Caves Naveran es va filmar la sèrie de TV3 “Nissaga de Poder”.

Per la seva part, Caves Nadal és una heretat fundada el 1510, que ininterrompudament ha mantingut el conreu de la vinya des d’aleshores i ha pertangut a la mateixa família també des de la seva fundació.

 Donatius:

Es podran efectuar abans de sortir del Pla del Penedès, també a les dues parades que s’efectuaran. No hi ha cap quantitat mínima. Cadascú pot aportar el que estigui al seu abast. A la tornada al Pla es farà el recompte i s’informarà a tothom de quant s’ha recaptat.

Cal també destacar que a més de la recaptació que es pugi fer, si hi participen moltes persones també s'estarà transmeten un missatge de suport i de solidaritat. 

Tota la recaptació serà destinada integrament a La Marató de TV3

 



Va Caminada Popular Solidària amb La Marató de TV3