L’IEP participa en l’acte commemoratiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans a Vilafranca del Penedès

06 de desembre de 2018




Amb motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza un acte que tindrà lloc el proper dilluns 10 de desembre a les 19.30 hores a l’auditori del Vinseum. L'entrada a l'acte és gratuïta. 

Aquest acte, impulsat per Amnistia Internacional de l’Alt Penedès, consisteix en la lectura dels 30 articles que composen la Declaració, cadascú per un representant d’una associació, ong, entitat o institució; i amb el suport dels grups municipals del consistori.

L’ARTICLE A LLEGUIR PER L’IEP

A l’IEP li correspon la lectura de l’art. 27, que diu:

1. Tota persona té dret a participar lliurement en la vida cultural de la comunitat, a gaudir de les arts i a participar i beneficiar-se del progrés científic.

 2. Tota persona té dret a la protecció dels interessos morals i materials derivats de les produccions científiques, literàries o artístiques de què sigui autor.

Es tracta d’un article centrat en la cultura i els drets morals i intelectuals dels autors.

La lectura d’aquest article anirà a càrrec del nostre associat Joan Bosch i Planas, investigador i escriptor.

Pel que fa a la lectura del pròleg serà realitzada per Jaume Rafecas, síndic de greuges de Vilafranfra.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de la regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, així mateix participarà la periodista Anna Vallhonesta.

A l’acte es clourà amb la intervenció del grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, Set de Guitarres, que serà l’encarregat de cloure l’acte.

L’IEP participa en l’acte commemoratiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans a Vilafranca del Penedès