Primera trobada entre la Fundació ENT de ENT Medi Ambient i Gestió i l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP).

11 de juny de 2019D'esquerra a dreta, Dolors Garcia Martínez presidenta de l'IEP, Juanjo Iraegui Navarro, coordinador de projectes de la Fundació ENT i el Dr. Josep Antoni Herrera Sancho, vicepresident de l'IEP. Foto: Vicenç López (IEP)

Aquest passat divendres, 7 juny de 2019, va tenir lloc una primera reunió amb la participació del Sr. Juanjo Iraegui Navarro, Coordinador de Projectes en representanció de la Fundació ENT i en representació de l’IEP  la Sra. Dolors Garcia Martínez, Presidenta i el Dr. Josep Antoni Herrera Sancho, vicepresident, amb la finalitat de mantenir uns primers contactes de cara a futures col•laboracions i possibles projectes en comú, prioritzant aquelles que es desenvolupin dins l’àmbit de la vegueria Penedès.

Aquesta reunió és fruit de la participació de l’IEP a la jornada “L’economia social i solidària motor de desenvolupament sostenible al Penedès-Garraf”, que va tenir lloc el passat 3 de juny al Centre de Resiliència de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.  La jornada s’emmarcava en un procés que han iniciat un conjunt d’entitats locals, per posar en valor l’economia social i solidària com a eina efectiva per assolir els objectius de desenvolupament sostenible 2030 al nostre territori i estaven convidats a participar les entitats i institucions dels sectors de la conservació i estudi de la natura, agrari, serveis i tercer sector, així com les diverses administracions públiques.  L’objectiu de la jornada era disposar d’un espai d’intercooperació i resiliència perquè les entitats dels diversos sectors econòmics, incloent el de la conservació de la natura, puguin generar idees i projectes conjunts per potenciar les respectives activitats.

La trobada d’aquest passat divendres cal considerar-la com a un des resultats de la jornada, i un inici del treball en comú, que tant la Fundació ENT com l’IEP desitgen veure consolidat en el desenvolupament de projectes concrets,  de interès compartit,  que responguin als objectius de desenvolupament sostenible 2030.

 


 

Primera trobada entre la Fundació ENT de ENT Medi Ambient i Gestió i l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP).