Free cookie consent management tool by TermsFeed Presentaci del VII Seminari d'Histria dedicat a l'associacionisme culturalPresentaci del VII Seminari d'Histria dedicat a l'associacionisme cultural

05 de desembre de 2022S'ha presentat el VII Seminari d'Histria del Peneds, que en aquesta edici es vol dedicar a "L'associacionisme cultural al Peneds de l'poca medieval fins a l'actualitat", i que es t previst es desenvolupi la tardor del 2023.

El propsit del Seminari s donar a conixer i reflexionar sobre la trajectria histrica de l'associacionisme cultural al Peneds, detectant-ne els canvis i les continutats, aix com les semblances i divergncies amb la resta del pas.

Es vol un perode cronolgicament molt ampli: des de l'edat mitjana fins a l'actualitat, i tamb una mplia tipologia: entitats corals, d'estudis, d'esbarjo, d'instrucci, de ball, de teatre... com pel que fa a l'organitzaci concreta: casals, ateneus, casinos, centres, cercles...

Les comunicacions poden versar sobre qualsevol temtica relacionada amb l'associacionisme cultural: des de l'mbit d'una entitat a la d'un municipi o d'una comarca, des de l'estudi d'una branca concreta a la d'un municipi concret.

Per conixer les bases del Seminari podeu descarregar el trptic adjunt. Animem a tothom a participar presentant comunicacions sobre l'associacionisme cultural al Peneds.

Descarregueu el trptic del seminari fent clic aqu