Free cookie consent management tool by TermsFeed Es presenten 16 treballs de recerca als Premis Peneds de l’Institut d’Estudis PenedesencsEs presenten 16 treballs de recerca als Premis Peneds de l’Institut d’Estudis Penedesencs

21 de maig de 2024L’Institut d’Estudis Penedesencs va explicar en roda de premsa que a la convocatria dels Premis Peneds de treballs de Batxillerat s’hi han presentat un total de 16 treballs de 12 centres educatius de tota la vegueria Peneds: 4 de l’Alt Peneds, 4 del Garraf, 3 del Baix Peneds i 1 de l’Anoia. Aquests treballs centren la seva recerca en mbits de coneixement tan diversos com l’enologia i viticultura, el medi ambient, la tecnologia, la histria, la cultura popular, l’educaci o la perspectiva de gnere, entre d’altres.

Tamb es va presentar al jurat, integrat per 10 persones de diversos perfils professionals que puguin abordar amb solvncia la valoraci d’uns treballs de temtiques tan diverses. El veredicte del jurat ser anunciat a mitjans del mes de juny. Els Premis Peneds atorguen 3 premis que sn patrocinats per Serveis Mdics Peneds, l’assessoria Rius i Rius i XTA: Xarxa de Comunicacions Alternatives. Els premis es lliuraran el dia 27 de juny a les 19 de la tarda a l’espai Far de Vilanova i la Geltr en un acte obert a tothom que inclour un pica-pica i una actuaci musical. D’aquesta manera, l’IEP dona forma a una entrega de premis que pretn esdevenir una festa de la recerca jove de la vegueria Peneds.