Free cookie consent management tool by TermsFeed Xerrada sobre Art i Castells i qui era en Josep CaasXerrada sobre Art i Castells i qui era en Josep Caas

30 de maig de 2024El 30 de maig de 2024 s'ha celebrat la xerrada "Art i castells i qui era en Josep Caas" al vilafranqu auditori del Vinseum. L'acte ha estat presentat per Pilar Tarrada, una de les organitzadores. Desprs d'unes paraules de la regidora de cultura de Vilafranca, ngels Dalmau, s'ha projectat el documental "Josep Caas: el fang de la torre", obra de Jordina Biosca.

Tot seguit, Joan Jan, que fou amic i tutor de l'artista, ha dissertat en la ponncia "Josep Caas: l'artista dels castells".

L'acte ha finalitzat amb una taula rodona sobre l’Art i Castells, a crrec d'ngels Verdaguer i Fred Purnell, de Rovellart, i autors de la Torre de Vuit de Cal Figarot, i d’Iraida Lluci, artista penedesenca i autora de la pintura mural del 3 de vuit del Vendrell. La taula ha estat moderada per Maria Llusa Gen, Dra. en Histria de l’Art i que va escriure la seva tesi sobre La cultura visual del mn casteller.

Ems a RTVVilafranca el 4 de juny de 2024.