16 Jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana

11 d'octubre de 2020




El Recercat és la jornada de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana. El seu objectiu és oferir una mostra de la ingent activitat dels centres i instituts de recerca local i comarcal i facilitar un espai de trobada anual.

"Enguany, transformem la carpa en el tercer número de l'APP que va posar en marxa l'Institut Ramon Muntaner amb motiu de Sant Jordi. El tercer número d'aquesta aplicació inclourà novetats editorials dels centres d'estudis d'entre abril i setembre de 2020; les Carpa digital presentacions dels pòsters de projectes dels centres d'estudis i d'ateneus; i visites virtuals a les exposicions que s'havien programat per a aquesta edició. També es facilitarà l'enllaç a aquells audiovisuals que estaven programats i que estan disponibles a la xarxa.

No tindrem la possibilitat de retrobar-nos als estands, com fem altres anys, però l'aplicació ens permetrà donar molta més visibilitat a les publicacions, els projectes i les exposicions dels centres d'estudis.

La presentació de l'aplicació i inauguració oficial del Recercat tindrà lloc el dia 30 a les 13 hores a través de les xarxes socials de l'Institut Ramon Muntaner."

En aquest enllaç es podeu inscriure a l'acte de lliurament dels premis Recercat 2020

En aquest enllaç es podeu inscriure a les presentacions del Recercat 2020

Més informació sobre el Recercat a la pàgina de l'Institut d'Estudis Penedesencs

Més informació sobre el Recercat a la pàgina de l'Institut Ramon Muntaner

En aquest enllaç podeu trobar els vídeos de l'Institut Ramon Muntaner sobre el Recercat 2020

En aquest enllaç podeu consultar les publicacions de l'Institut Ramon Muntaner







Veure l'arxiu adjunt: Programa_Recercat2020.pdf
Programa del Recercat 2020 al Vendrell

16 Jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana