Free cookie consent management tool by TermsFeed Revsita Miscellnia Penedesenca | Institut d'Estudis Penedesencs (IEP)MISCELLNIA PENEDESENCA

La Miscellnia Penedesenca (ISSN 0210-5012) s una publicaci que recull treballs sobre el Peneds, des de diferents mbits, amb la finalitat de difondre'n la seva cultura.

Hi ha dues sries i dos objectius: la srie de "la portada verda", del volum 1 de 1978 al volum 8 de 1986 i la srie de "la portada blanca/grisa", del volum 9 de 1987 al volum 26 de 1997. El primer objectiu d'aquesta revista va sorgir amb la voluntat de recopilar i publicar els treballs d'estudiosos i d'erudits penedesencs (volums 1 al 10) i el segon fou a partir de l'organitzaci de les Jornades d'Estudis Penedesencs, amb la intenci de publicar les comunicacions presentades (volums 11 al 26).

Totes les miscellnies les podeu trobar digitalitzades el lloc web RACO, Revistes Catalanes amb Accs Obert, tot prement el segent enlla:


Us recomenem aquest lloc del RACO, hi podeu trobar digitalitzades tot un seguit de publicacions de diversa temtica i poca, amb una gran facilitat de consulta i accs a tot all que us pugui ser d'inters:Per revistes catalanes antigues tenim l'ARCA, on hi trobem colleccions completes de revistes que ja no es publiquen, amb imatges i text:El Servei de Biblioteques de la Diputaci de Barcelona dna accs a un extens fons de publicacions peridiques d'mbit local. Les publicacions (revistes, diaris, butlletins, etc) sn de temtica variada i abasten un ample perode histric que es remunta fins al segle XIX: